Företaget

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

 

Välkommen till Skogskyrkogårdens närmsta gravstensleverantör. Vi levererar gravstenar, gravvårdar och smideskors till hela Sverige och utför arbeten över hela Stockholm med omnejd. Läs mer om oss nedan.

Om Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

 

Gravvårdsfirman Eugen IHS grundades år 1950 av Eugen Ihs och finns beläget precis utanför muren vid Skogskyrkogården i Stockholm, infart Skarpnäcksvägen. (Bredvid Pungpinans Blommor).

 

1969 köpte Gösta Nilsson företaget av Eugen och drev det vidare fram till 1978 då han överlät företaget till sin son Kjell Nilsson som redan innan hade stor erfarenhet av att gravera och utföra arbeten på gravstenar. Kjell drev Gravvårdsfirman Eugen IHS fram till 1999 då Jan Erik Jonsson från Bothnia Granit köpte upp gravvårdsfirman. Kjell fortsatte sen i företaget fram till våren 2012. Idag drivs och ägs Gravvårdsfirman Eugen IHS AB av bröderna Magnus och Niklas Spång. (Gravvård Stockholm). Vi har flera års erfarenhet av arbete på kyrkogårdar och vårt motto är kvalité, service och ansvar. Vi ser kunden som vår främsta marknadsförare och strävar därför alltid efter att ge våra kunder ett gott bemötande och våra arbeten utför vi med högsta möjliga kvalité. Gravvårdsfirman Eugen IHS AB har som mål och vision att vara Stockholms bästa företag inom branchen gravstenar. Företaget ska växa med fokus på kvalité, service och lönsamhet med en utveckling som överstiger bransch genomsnittet. Företaget ska vara ett naturligt och lätt alternativ och erbjuda ett brett sortiment av gravvårdar och kvalitets produkter för kyrkogården. Vårt arbetsområde är i stor Stockholm men vi levererar gravvårdar över hela Sverige. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner men även till kommunala förvaltningar, församlingar, begravningsbyråer, stenhuggerier, gravvårdsfirmor och företag. Har du något förslag på samarbete tveka inte att kontakta oss.

 

Gravvårdsfirman Eugen IHS har sedan 1950 tillverkat och levererat gravvårdar. Ett traditionsrikt och skickligt hantverk möjliggör således att gravvårdar från oss anses höra till de yttersta i utförande och kvalité. Direktleverans från fabrik till våra kunder utan fördyrande mellanhänder gör dessutom att vi kan erbjuda mycket fördelaktiga priser. Vårt perfekta läge gör att vi är Skogskyrkogårdens närmsta gravstensfirma men vi utför självklart arbeten på gravstenar även på andra kyrkogårdar i stor Stockholm. (Vår stora utställning av gravstenar är utomhus).

 

Välkommen att ringa oss på telefonnummer 08-6482187 för förfrågningar samt funderingar över våra gravvårdar.

 

Vat. Organisationsnummer: SE559032253201 - (Vi innehar F-skattsedel).

 

Vårt försäljningskontor, verkstad och stora utställning av gravstenar (över 100 st) hittar du precis utanför muren vid Skogskyrkogården i Stockholm. Infart Skarpnäcksvägen. (Pungpinan). Sandsborgskyrkogården finns en bit bort.

 

Besöksadress/ postadress: Gamla Tyresövägen 422. 12838 Skarpnäck.

 

Gravvård Stockholm ® är är ett registrerat varumärke som tillhör Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

 

Betydelsen av det kristna ordet IHS = de första grekiska bokstäverna i Jesus. Även: Jesus människornas frälsare eller In Hoc Signo = I detta tecken (skall du segra).

Telefon: 08-6482187

E-post: info@gravvardsfirman.se